Fa'ato'a Fa'amama Suavai Fa'amama Tiki Tiki mo le Olo mālūlū/Fa'avai/Suavai Fa'amama Suavai Mu'ai Togafitiga.

Fa'amatalaga Puupuu:

Faiga fa'asologa o tisiketi fa'asologa o laina fa'alua:
3 inisi tisikeni iunite fa'apipi'iina ma 3 inisi backwash valve
O lenei faiga e mafai ona faʻapipiʻiina i le 12 i le 24 numera o iunite faamama tisiketi
Fa'amama vasega: 20-200μm
mea paipa: PE
Malosi: 2-8 pa
Pipping fua: 8"-10"
Max.FR: 900m³/h


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Faiga fa'asologa o tisiketi fa'asologa o laina fa'alua:
3 inisi tisikeni iunite fa'apipi'iina ma 3 inisi backwash valve
O lenei faiga e mafai ona faʻapipiʻiina i le 12 i le 24 numera o iunite faamama tisiketi
Fa'amama vasega: 20-200μm
mea paipa: PE
Malosi: 2-8 pa
Pipping fua: 8"-10"
Max.FR: 900m³/h
Vaega fa'apitoa:
1. O le iunite faamama e faʻaaogaina se mamanu tulaga ese "leai se tautotogo", o loʻo i ai se malosi malosi e teteʻe ai.O le tautotogo o se vaega autu e faʻamautinoa le faʻaogaina o tisiketi faʻapipiʻi.E ala i le faʻaumatiaina o le puna totogo, o le manaʻomia o le backwash pressure o le faamama tisiketi ua matua faʻaitiitia, faʻasaoina le malosi.E maualalo le mamafa o le gaioiga i tua, ma e leai se manaʻoga mo le faʻaitiitia o le masini, e mafai ona fesoʻotaʻi saʻo i le ultrafiltration.E maualalo le lapisi i tua e pei o le 0.15mpa, ae o isi gaosi oloa i luga o le maketi e ≥0.28mpa.
2. O le masini atoa e faia i le palasitika, ma o le paipa o loʻo faʻapipiʻiina e le HDPE vevela vevela.Ole mea lea e fa'ato'a ai le fa'afitauli fa'afefete mo le fa'amama o le suasami (nai lo le taumafai e puipuia le pala i auala eseese).
3. Faʻapipiʻiina i le tele o le faʻaogaina o le faʻaogaina / faʻaogaina o masini, o iunite taʻitasi e faʻapipiʻiina i le faʻaogaina / faʻafefe valve, lea e aloese ai mai le vai samala i le taimi o le faʻamamaina ma faʻateleina le vaega o le filtration, ma faʻaleleia atili le aʻafiaga o tua i tua i tua.I le taimi lava e tasi, o le lanu mumu o loʻo i ai se galuega faʻaalia o le tulaga faʻagaioia.
4. O le faamama e faʻaaogaina se faʻamau faʻapipiʻi faʻatasi ma se mama faʻamaufaʻailoga faʻapitoa, lea e faia i mea uma-palasitika ma e malosi le faʻafefe.
5. Faʻaaogaina ma le poto le faʻaogaina o le valve tasi-way design, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina e tapunia ai le alavai e tasi i le taimi o tua, ma o loʻo tuʻufaʻatasia le tui tui faʻatasi ma le faʻamaufaʻailoga lelei, faʻaumatia lamatiaga saogalemu o oloa uʻamea poʻo paʻu.
Fa'atonuga meafaigaluega:
A. Filter iunite: o le totonugalemu o meafaigaluega filtration, intercepts particles tetele nai lo le filtration saʻo i le vai fafaga, ma e mafai ona otometi backwashed.
B. Laina paipa: paipa mo le fafaga vai i totonu.
C. La'au paipa: paipa mo le vai fa'amama.
D. La'u paipa o le otaota: paipa mo le lafoaia o otaota i le taimi e otometi ai ona fufulu i tua o meafaigaluega.
E. Lua-tulaga tolu-ala valve (backwash valve): o se ala e tolu-ala diaphragm valve ma suiga ala, o le vaega autu mo le meafaigaluega e iloa faagasologa otometi backwash.
F. Pule o le JFC: o le fa'atonuga autu o meafaigaluega fa'amama (fa'atasi ai ma le fa'aogaina o le masini fa'aeseesega o le mamafa).
Fa'asologa o Laina Fa'alua Fa'asologa Fa'asologa o Tisiketi System_00


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou